Szilveszter a Bulgakovban

A Bulgakov Café idén is nagyszabású szilveszteri partit rendez, pompás étel- és italkínálattal, bulikkal!

Stílus és minőség – jazz, soul & gitár

A Café Bulgakov egy különleges találkozási pont a gasztonómia, a zene és az irodalom metszéspontjában. Egy hely, ahol jó lenni.

Kiváló ételek az Ön életstílusához

Legyen szó egy találkozóról a barátokkal, egy üzleti ebédről, vagy egy romantikus vacsoráról, a Café Bulgakov jó választás mindazoknak, akik ezen felül különleges és finom ételekre is vágynak.

"Zöld szeretlek, zöld imádlak"

Vajon létezik tökéletes koktél? A Café Bulgakovban megtudhatja a választ...

Ahol az irodalom találkozik a gasztronómiával

A Café Bulgakov a legjobb választás mindazoknak, akik hisznek a régi hangulatú kisvendéglők és a modern bisztrók ötvözetéből létrejött közösségi hely és az irodalom közösségformáló, összetartó erejében.

Előételek & saláták

A Café Bulgakovban a jó saláta titka egyszerű. Első osztályú alapanyagból kell készülnie, egy kis rafinériával. Mi pont így készítjük Önnek.

Levesek

A Café Bulgakovban zöldséges vagy húsos levesekkel, korhely vagy akár csülkös paszulylevessel várunk!

Főételek

Különleges gasztonómiai utazásra invitáljuk a Café Bulgakovba! Nálunk megtalálja Erdély hagyományos konyháját. Közel száz házi specialitás és ételkülönlegesség közül választhat!

Desszertek

"Édes, mint a csók" - Mi a Café Bulgakovnál tudjuk, hogy egy jó, hagyományos desszerttől megváltoznak a fényviszonyok is.

Bulgakov Irodalmi Kávéház és Kultúrbisztró

A Café Bulgakov Méhes György fia, Nagy Elek üzletember jóvoltából nyitotta meg kapuit, Kovács Ferenc gasztro-szerelmes és a mára már visszavonult Orbán János Dénes irodalmár-kocsmáros vezetésével. Az intézményt 2002. június 12-én szentelte föl a magyar költészet fejedelme, Erdély szerelmese, Faludy György. A Café Bulgakov mára Erdély egyik legismertebb irodalmi kávéházává nőtte ki magát. A Café Bulgakov egy különleges találkozási pont, ahol a gasztronómia, a zene és az irodalom egymásra talál. Egy hely, ahol jó lenni.

Üdvözöljük!

A Café Bulgakov nyitott ajtókkal várja Önöket bármilyen alkalommal magas színvonalú szolgáltatásaival. Vendégeink mosolya a mi jutalmunk!