Szilveszter a Bulgakovban

A Bulgakov Café idén is nagyszabású szilveszteri partit rendez, pompás étel- és italkínálattal, bulikkal!

Stil și calitate − jazz, soul și chitară

Café Bulgakov este un punct de întâlnire deosebit la intersectarea gastronomiei, muzicii și literaturii. Este un loc unde te simți bine.

Mâncăruri excelente, pentru stilul dumneavoastră de viață

Fie vorba de o întâlnire cu prietenii, de o întâlnire de afaceri, sau de o cină romantică, Café Bulgakov este o alegere bună pentru toți cei cărora, pe lângă acestea le plac și mâncărurile delicioase și speciale.

„Verde te iubesc, verde te ador”

Oare există cocktailul perfect? La Café Bulgakov veți afla răspunsul...

Unde literatura întâlnește gastronomia

Café Bulgakov este cea mai bună alegere pentru cei care cred în puterea de a forma cu cea de a uni o comunitate a literaturii și a unui spațiu creat din combinarea unei taverne în stil vechi și a unui bistro modern.

Gustări & salate

La Café Bulgakov, secretul unei bune salate este simplu. Trebuie folosite ingrediente de cea mai bună calitate, presărate cu un pic de rafinament. Noi exact așa le preparăm pentru Dumneavoastră.

Ciorbe

La Café Bulgakov puteți savura ciorbe de legume sau de carne, ciorba bețivanului, ciorbă de fasole cu ciolan.

Feluri principale

La Café Bulgakov, vă invităm la o călătorie gastronomică specială! La noi găsiți bucătăria tradițională din Transilvania. Puteți alege dintre aproape o sută de preparate „ca la mama acasă” și specialități aparte!

Deserturi

„Dulce ca sărutul” – La Café Bulgakov noi știm că un desert tradițional delicios ne luminează ziua.

Bulgakov Cafenea Literară și Bistro Cultural

Café Bulgakov odinioară și-a deschis porțile datorită omului de afaceri Nagy Elek, fiul scriitorului Méhes György, sub conducerea lui Kovács Ferenc, un iubitor al gastronomiei și Orbán János Dénes om de litere devenit cârciumar, retras deja din afacere. Instituția a fost „sfințită“ de însuși Faludy György, principele poeziei maghiare, îndrăgostit de Transilvania, cu ocazia deschiderii oficiale la data de 12 iunie 2002. Astăzi, Café Bulgakov este unul dintre cele mai cunoscute cafenele literare din Transilvania. Café Bulgakov este acel loc special unde se regăsesc gastronomia, muzica și literatura. Un loc unde te simți bine

Bine ați venit!

Café Bulgakov vă așteaptă cu porți deschise și cu servicii de calitate, indiferent de ocazie. Zâmbetul clienților noștri este răsplata noastră!